P1000401

Angela van Hout

Angela van Hout (55 jaar, 21 maart 1964) is woonachtig in Roermond. Met haar 55 jaar is ze de oudste kandidaat van het seizoen, maar daar is tijdens het spel niets van te merken. Ze werkt als zzp’er als projectleider en stuurt een creatief atelier aan. Kunst is dan ook een hobby van Angela, maar daarnaast leest en reist ze ook graag.

Positieve eigenschappen: gezellig, spontaan, creatief, geduldig, vindingrijk
Negatieve eigenschappen: slordig, eigenwijs, vasthoudend, fel, zelfverzekerd

Motto: Haal alles uit het leven wat erin zit.

Kennis of macht: kennis
Geld of kennis: kennis
Geld of macht: geld

Strategie:
Hoe bereid je je voor op een spel dat nog totaal onbekend voor je is? De enige informatie die je vooraf hebt is de informatie die gedeeld wordt via de website en die is zeer summier. Dat je weet naar welk adres je moet gaan in Apeldoorn en op welke datum.

Samen met mijn zoon van 16 jaar heb ik geprobeerd een strategie te bepalen echter dat is zeer lastig wanneer je het spelverloop niet kent. Je weet dat je op zoek moet naar je duo-partner maar op welke manier?

Als voorbereiding op het spel heb ik mij verdiept in de omgeving Apeldoorn; wat is er in de omgeving te doen, welke monumenten zijn er, welke bekende mensen wonen er, etc. etc. Maar gedurende het spel kwam ik erachter dat deze info totaal niet relevant was.

Thuis hebben we het boek “Het grote boek van Enigma’s raadsels en puzzels”. Met daarin 170 raadsels en puzzels. Deze heb ik zo goed als uit mijn hoofd geleerd, maar of ik het kan gebruiken? Geen idee…