P1000385

Jorn Schalkwijk

Jorn Schalkwijk (23 jaar, 25 oktober 1995) groeide op in Eindhoven, maar woont inmiddels alweer een tijd in Nijmegen. Hij is docent basisonderwijs. Ondanks dat het lesgeven een grote passie van hem is, wordt hij ook enorm blij van het organiseren van kampen of activiteiten en het bedenken van spelletjes. We zijn benieuwd of het spelen van ENIGMA hem dan ook goed af gaat!

Positieve eigenschappen: relaxed, betrouwbaar, flexibel, trouw aan zichzelf, leidinggevend
Negatieve eigenschappen: lui, gemakzuchtig, soms een watje, neemt veel verantwoordelijkheid, fear of missing out

Motto: Het komt zoals het komt.

Kennis of macht: kennis
Geld of kennis: kennis
Geld of macht: macht

Strategie:
Mijn strategie bij ENIGMA is om direct bij de start van het spel bij iedereen een lijntje uit te gooien. Ik praat erg makkelijk met mensen en ben een allemansvriend. Toch ben ik ook erg strategisch ingesteld. Ik ben hier om te winnen. Mijn plan is om met iedereen in gesprek te gaan en te kijken bij wie er wat te halen valt. Wie staat er open voor eventuele samenwerkingen/bondjes, wie zijn goed in opdrachten, en wie zijn de gevaarlijke tegenstanders?

Aangezien dit een spel gaat zijn vol met bedrog en leugens, maakt het eigenlijk niet uit of je liegt of de waarheid spreekt. De waarheid zal altijd in twijfel getrokken worden. Toch verwacht ik dat er een punt in het spel komt waarop deze leugens boven water komen. Om die reden zal ik in het begin veel de waarheid vertellen. Zo lijkt het alsof ik echt te vertrouwen ben en kom ik in een voordeelpositie ten opzichte van de leugenaars. Natuurlijk betekent dit niet dat ik al mijn informatie direct prijsgeef. Bepaalde dingen niet vertellen, of de waarheid hier en daar een klein beetje verdraaien moet kunnen. Je moet altijd wat troeven achter de hand houden…