P1000353

Josse Hoenen

Josse Hoenen (21 jaar, 9 oktober 1997) is student Biomedische Wetenschappen aan de Universiteit van Maastricht. Ze werkt bij een escape room. Niet gek dus dat ze in haar vrije tijd ook graag een spelletje of een quiz speelt! Maar minstens zo leuk vindt ze het om te koken en te zingen.

Positieve eigenschappen: enthousiast, open, flexibel, geïnteresseerd, oplossingsgericht
Negatieve eigenschappen: chaotisch, uitstelgedrag, indirect, twijfelachtig, het beter (denken te) weten

Motto: Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd.

Kennis of macht: kennis
Geld of kennis: kennis
Geld of macht: geld

Strategie:
Met minimale informatie over wat me precies te wachten staat, bedenk ik tijdens de afwas vaak hoe ik het spel ga aanpakken. ‘Niet als eerste afvallen’ is mijn eerste gedachte. Natuurlijk doe ik mee om te winnen maar laten we klein beginnen. Mijn algemene strategie is: doen waar ik goed in ben en dicht bij mezelf blijven. Ik kan snel vrienden maken, me goed voegen in groepen en aanvoelen wat ik moet doen om het beste uit mezelf en uit anderen te halen.

Iedereen kan in theorie mijn duopartner zijn, dus snel een band opbouwen met de rest van de kandidaten lijkt mij de perfecte strategie. Ervoor zorgen dat ze mij er graag bij willen hebben en dus geld op mij spreiden om me erin te houden. Zonder dat iemand het opmerkt opzoek gaan naar mijn duopartner en terwijl ik nog steeds profiteer van de zaadjes die ik in het begin heb geplant, met hem of haar kansen spreiden om samen het meeste geld te verdienen.

Tenslotte besluit ik om het vooral leuk te hebben. Te genieten van het spel, de mensen en om er altijd 100% voor te gaan.