ONS VERHAAL

Wat in 2012 begon als een gedachtespinsel, is inmiddels uitgegroeid tot een avontuurlijk spel dat in zijn try-out fase al enkele tientallen kandidaten heeft gekend. Het spel wordt georganiseerd door een team dat zes man sterk is. 

ENIGMA (voorheen ‘Tweestrijd’) ontstond destijds door wat losse eindjes aan elkaar te knopen. ‘Iets met duo’s en hints’, was het vage idee waarmee Sander van Hirtum in gesprek ging met onder andere Sam de Man en Koen Vogels. Al vrij snel ontwikkelden de losse eindjes zich tot een spelformat dat zijn gelijke niet kent. Nu, zes jaar later en zes man sterk, is het format van onder tot boven en van A tot Z bekeken, besproken en aangepast waar nodig, zijn er 3 try-outs voor ENIGMA inmiddels de revue gepasseerd in 2017 en kijken we uit naar ons eerste echte seizoen, dat we naar alle waarschijnlijkheid in de zomer van 2019 op beeld vast gaan leggen.

SPONSORING

Om een tweede seizoen van ENIGMA te kunnen realiseren, hebben we jouw hulp nodig. Wil je ons als sponsor een steuntje in de rug geven? Graag! Je kunt ons zowel financieel als ook met materialen of locaties sponsoren. Je ontvangt van ons dan in ruil een prominente naamsvermelding op onze website en aftiteling. Afhankelijk van de sponsoring is vermelding aan het begin van een aflevering ook mogelijk.

CONTACT