P1000462

Tiffany Ramos Silva

Tiffany Ramos Silva (24 jaar, 29 juli 1994) is woonachtig in Tilburg en is nét afgestudeerd aan de opleiding Communicatie International Event Music and Entertainment Studies. Ze werkt bij een organisatie die verkeersadviezen geeft, maar is vooral enorm sportief (voetbal en fitness zijn haar ding!). Daarnaast speelt ze gitaar en bezoekt ze graag concerten, maar minstens zo belangrijk vindt ze lekker eten!

Positieve eigenschappen: behulpzaam, humor, rechtvaardig, helikopterview, trouw
Negatieve eigenschappen: gereserveerd, extreem competitief, eigenwijs, soms ongenuanceerd en besluiteloos

Motto: No chicken, no thanks.

Kennis of macht: kennis
Geld of kennis: kennis
Geld of macht: geld

Strategie:
Eerlijkheid duurt het langst. Het is nog maar zien of dit gezegde ook van toepassing is op zo’n complex, strategisch en onzeker spel als ENIGMA. Er zullen namelijk 13 andere kandidaten zijn die er letterlijk alles aan doen om te winnen.

Ik vind het altijd moeilijk om te zien wanneer iemand de boel bedriegt door spelers tegen elkaar op te zetten. Of geld te laten verdwijnen. Of gewoon keihard in iemands gezicht liegen. Kijk, als dat het doel is van het spel dan hoor je me zeker niet klagen, een goudeerlijke mol bijvoorbeeld zal nooit werken.

In mijn optiek is het doel van ENIGMA echter dat je zo snel mogelijk je duopartner vindt, de opdrachten zo goed mogelijk uitvoert en zoveel mogelijk geld verdient. Eens kijken of dit alles mij gaat lukken door het spel eerlijk en volgens “de regels” de spelen.

Ik kies ervoor om voorzichtig te zijn met de informatie die ik deel, met de personen die ik in vertrouwen neem. Ik blijf een beetje op de achtergrond maar probeer wel om goed mee te gaan met de groep. En als eerlijkheid inderdaad het langst duurt, spreken we elkaar wel weer eens vlak voor de finale…